Autor: Põllumajandus.ee • 29. november 2023

Mida on KSMi taotlejatel vaja teada seoses mullaproovide nõude täitmisega?

PRIA tuletab meelde, et keskkonnasõbraliku majandamise toetuse (KSM) taotlejatel tuleb korraldada mullaproovide võtmine ja laborisse edastamine hiljemalt 1. detsembriks.
PRIA tuletab meelde, et keskkonnasõbraliku majandamise toetuse taotlejatel tuleb korraldada mullaproovide võtmine
Foto: Pixabay

Mullaproovid kehtivad viis aastat. See tähendab, et kui mullaproovid on võetud näiteks 2018. aastal, tuleb need käesoleva aasta 1. detsembriks uuendada. Taotlejad, kellel ei ole varasemaid kehtivaid mullaproove, peavad korraldama mullaproovide võtmise ja laborisse edastamise 1. detsembriks 2023.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960