Autor: Põllumajandus.ee • 30. november 2023

Maaülikool osaleb ÜRO kliimakonverentsil COP 28

Eesti Maaülikool (EMÜ) osaleb koos Eesti riigiasutuste, ettevõtete ja ülikoolidega detsembri alguses Araabia Ühendemiraatides toimuval ÜRO kliimakonverentsil COP 28, tuues Eesti paviljonis fookusesse kliimateadliku põllumajanduse ning bioringmajanduse lahendused.
Eesti Maaülikool tutvustab ÜRO kliimakonverentsil lahendusi kliimamuudatuste mõjudega toimetulekuks.
Foto: COP28

Eesti Maaülikooli rektor Ülle Jaakma tunnustab Kliimaministeeriumi otsuse eest kaasata Eesti delegatsiooni ka teadlased, sest keerulised kliimaprobleemid nõuavad teadmistepõhiseid lahendusi. „ÜRO kliimakonverentsid mõjutavad rahvusvahelise kliimapoliitika rakendamist kogu maailmas. Meie teadmised ja kogemused saavad kestlikele lahendustele kaasa aidata kõigis maailma nurkades,“ sõnas rektor Jaakma.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960