Autor: Põllumajandus.ee • 14. detsember 2023

Uus aasta toob Euroopa Liidu koolikava toetuses muudatusi

Uuest aastast muutuvad koolikava toetuse määrad puu- ja köögivilja ning piima ja piimatoodete pakkumiseks. Toetusmäärade muutmisega eelistatakse joogipiima ning värsket puu- ja köögivilja ja piiritletakse eelarve kulude kasvu.
Koolikavas on esmatähtsaks joogipiima ning värske puu- ja köögiviljade pakkumine.
Foto: Pixabay

2022. ja 2023. aasta andmetel taotleti iga koolikavas osalenud koolilapse kohta puu- ja köögiviljatoetust 0,043 eurot ja koolipiimatoetust 0,057 eurot päeva kohta, nendele arvudele tuginedes viiakse uued määrad vastavusse tegeliku olukorraga.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960