Autor: Põllumajandus.ee • 21. detsember 2023

Milline tuleb jõuluilm sellel aastal

Keskkonnaagentuur hoolitseb selle eest, et inimesed oleksid alati kursis kõige värskema ilmainfoga ning saaksid end ootamatute ja ohtlike ilmastikunähtuste eest kaitsta. Keskkonnaagentuuri sünoptikute hinnangul on jõuludeks oodata vähest lumelisa ja kerget miinust.
Loodame kaunist lumist jõuluilma.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Vesine ja plusspoolel ilm teeb ettevalmistusi jõuluks – Läänemere ääres tuulemöllu teinud madalrõhkkond rahuneb ja võtab suuna Lätile. Laupäevaks tõmbub tuul tasapisi tagasi ja termomeetrinäidud langevad napilt miinuspoolele. Üksnes saarte rannikul ja ka Soome lahe äärde kandub idakaare tuulega jäävaba vee kohalt pehmust ja temperatuur jääb seal 0°C ümbrusse kõikuma. Vahetevahel alla langevad sajuhood muutuvad lumisemaks ja maa saab värske valge katte.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960