Toidutootjad avastavad uuesti ammutuntud vana ja seekordsele detsembris toimunud Pääsukesemärgi hindamisele saadeti mitmeid hapendatud tooteid, mis said hindamiskomisjonilt kõrge hinnangu.

- Hindamiskomisjon tooteid hindamas.
- Foto: EPKK
Seekordsele Pääsukesemärgi toodete hindamisele saadeti rekordarv tooteid. „Tootjad mõistavad aina enam, et poodides aitab ostjatel teha paremaid valikuid toidumärgis, mis annab teada, et toode on valmistatud eestimaisest toorainest ja toodetud Eestis. Ehk just seetõttu oli hindamisele saadetud toodete hulk nii rikkalik,“ kommenteeris Põllumajandus-Kaubanduskoja projektijuht Janne Viisma esitatud taotlusi.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Vasika elu algus määrab tema tuleviku. Kui veel mõnikümmend aastat tagasi piisas sellest, et loom sai sooja ja piima, siis tänane teadmine ja tehnoloogia on muutnud vasikakasvatuse palju täpsemaks ning kontrollitumaks. Farmides räägitakse „kuldse tunni“ olulisusest ja automatiseeritud söötmissüsteemidest, mis on vähendanud haigusi ja muutnud töö inimestele kergemaks.