Autor: Põllumajandus.ee • 22. detsember 2023

Konkurentsiamet tegi Elektrilevile ettekirjutuse

Konkurentsiamet tegi Elektrilevile ettekirjutuse ulatuslike elektrikatkestuste pärast, järelevalvemenetluse käigus tuvastati hulk puudusi võrguühenduse katkestuse likvideerimise protsessis ja kriisijuhtimises.
Mullu detsembris olid Saaremaal ulatuslikud elektrikatkestused. Aastaga on küll muutusi olnud, kuid Elektrilevi peab oma tegevust veelgi parandama, leidis konkurentsiamet.
Foto: Liis Treimann

Konkurentsiameti peadirektori Evelin Pärn-Lee sõnul on amet tuvastanud, et Elektrilevil on rikete likvideerimise meeskondade defitsiit.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960