Autor: Põllumajandus.ee • 27. detsember 2023

5 põllumajandusprojekti said ETAGi rahastuse

Eesti Teadusagentuuri (ETAG) hindamisnõukogu tegi ettepaneku rahastada riiklike uurimistoetuste taotlusvoorus 74 uut teadusprojekti, mille kogumaht 2024. aastal on 12,4 miljonit eurot, millest põllumajandusteadused ja veterinaaria saavad toetust 748 200 eurot.
5 põllumajandusprojekti said ETAGi rahastuse.
Foto: Pixabay

Hindamisnõukogu tegi ettepaneku välja anda 14 järeldoktorigranti, 18 stardigranti ja 42 rühmagranti. Kokku menetleti 329 taotlust.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960