Autor: Põllumajandus.ee • 8. jaanuar 2024

Koja juht: möödunud aasta jääb meelde ekstreemsustega

Põllumajandus-Kaubanduskoja (EPKK) juhatuse esimees Ants Noot ütles selja taha jäänud aastale tagasi vaadates, et aasta oli päris keeruline ja täis üllatusi. „2024. aasta on uute ootuste ja lootustega oma uksed avanud, vaid koos tegutsedes oleme tugevamad kui enne,“ kinnitas ta.
Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees Ants Noot.
Foto: EPKK

Koja juht sõnas, et kindlasti jääb meile kõigile eelmisest aastast meelde erakordselt erakorralised ilmastikuolud. Hiliskevadised öökülmad, sellele järgnenud piirkonniti kuupikkune kuivaperiood ja siis kõigele lisaks saagikoristuse aegne vihmaperiood tegid tõsist peavalu enamusele põllumeestest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960