Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 15. jaanuar 2024

Galerii: Saksamaa põllumehed võitlevad oma õiguste eest

Juba nädala on Saksamaa põllumehed üle riigi meelt avaldanud, blokeerides linnatänavaid, teid ja juurdepääse kiirteedele. Täna toimub Berliinis Brandenburgi värava läheduses protestinädala finaalina suur meeleavaldus.
Täna toimub Berliinis Brandenburgi värava läheduses protestinädala finaalina suur meeleavaldus.
Foto: Roomet Sõrmus

Tänane sündmus on finaaliks üle riigi terve nädala kestnud streikidele. Korraldajad on politseile teada andnud 3000 traktori, 2000 veoauto ja 10 000 inimese osalusest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960