Autor: Villu Zirnask • 23. jaanuar 2024

Riigikohus selgitas müüja vastutust ostjale tekkinud kahju hüvitamisel. Mahekaera ja mürgi juhtum

Riigikohus selgitas äsjases otsuses müüja vastutust müüdud eseme puuduste eest ja neist puudustest ostja varale tekkinud kahju hüvitamise põhimõtteid. Kohtus vaidlesid maheteravilja tootjad ja teravilja kokkuostja.
Kaer.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Scandagra Eesti AS esitas Tartu Maakohtule hagi Haabsaare Farmid OÜ ja Ööde Rantso OÜ vastu, paludes neilt mõlemalt välja mõista rohkem kui 40 tuhat eurot, vahendab Äripäeva teemaveeb Finantsuudised.ee.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960