Autor: Põllumajandus.ee • 19. jaanuar 2024

Uurimus näitab taastava põllumajanduse kasulikkust mulla tervisele

Eesti põllumajandustehnoloogia idufirma Paul-Tech osaleb oma mõõteseadmetega Ühendkuningriigis Leedsi ülikooli poolt läbi viidavas katses, mille eesmärk on mõõta taastavale põllumajandusele ülemineku mõju faktoreid.
Küntud muld koges katse jooksul palju suuremaid temperatuurimuutusi.
Foto: Visualhunt

Läbi viidav uurimus väidab, et see heidab valgust taastavate viljelustehnikate kasulikkusele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960