Autor: Põllumajandus.ee • 7. veebruar 2024

Maaülikool toob kokku insenerivaldkonna tipptegijad

Neljapäeval, 8. veebruaril 2024 toimub Eesti Maaülikooli tehnikamajas insenerivaldkonna infopäev “Insener - kellele, milleks ja kuidas?”. Infopäeva eesmärk on arutleda insenerihariduse, selle tulevikusuundade ja võimalike koostöökohtade üle ning tutvustada ettevõtjatele Eesti Maaülikooli pakutavaid võimalusi ning valdkonna edulugusid.
Maaülikooli tudengid pneumaatika praktikumis.
Foto: Eesti Maaülikool

"Insenerivaldkonna infopäev on hea võimalus tuua meie partnerorganisatsioonid, ettevõtjad ja maaülikooli esindajad ühise laua taha, et avada dialoog insenerihariduse olulisusest, tulevikuväljavaadetest ja võimalikest koostöökohtadest. Ühine mõttevahetus mitte ainult ei suurenda teadlikkust inseneriteadustest, vaid paneb loodetavasti aluse ka nende erialade jõudsale arengule,” sõnas Eesti Maaülikooli metsanduse ja inseneeria instituudi õppedirektor Margus Arak.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960