Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 8. veebruar 2024

Eesti veterinaartoodete hulgimüüja omandas Lätis kaks ettevõtet

Veterinaarravimite, looma-, kalakasvatus- ning lemmikloomatoodete hulgimüüja Dimedium Group OÜ omandas Lätis kaks ettevõtet – Kurzeme CMAS käitised ja Latgale CMAS.
Tehingu tulemusena tegelevad Dimedium Group’i tütarettevõtted nüüd Eestis, Lätis ja Leedus veiste geneetika ja taastootmisega, pakkudes lahendusi maailma parimatelt aretusfirmadelt.
Foto: Andres Haabu

Ettevõtted tegelevad veiste ja sigade aretusmaterjali tootmise ja müügiga, seemendusteenuse pakkumisega ning piimaproovide analüüsimisega. Kurzeme CMAS tegevus ja meeskond on liidetud AS Dimedium Latvijaga ning kahte piimalaborit omav Latgale CMAS jätkab tegevust eraldi ettevõttena.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960