Autor: Põllumajandus.ee • 12. veebruar 2024

Jaanus Uigast saab energeetika ja maavarade asekantsler

Kliimaministeeriumi energeetika ja maavarade asekantslerina alustab 28. märtsist tööd Jaanus Uiga, kes juhtis aastatel 2019—2022 Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi energeetika osakonda.
Uiga on omandanud Eesti Maaülikoolis magistrikraadi energiakasutuse erialal ja EBSis magistrikraadi rahvusvahelises ärijuhtimises.
Foto: Kliimaministeerium

„Konkurss näitas, et Kliimaministeerium pakub huvi ja väljakutseid paljudele valdkonna tippudele Eestist ning isegi väljaspoolt,“ sõnas kliimaminister Kristen Michal. „Hea meel on tervitada Kliimaministeeriumi uue asekantslerina Jaanus Uigat, kel olemas nii värske kogemus konkurentsitihedas erasektoris kui ka teadmised ja oskused energeetika valdkonnas.“

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960