Autor: Põllumajandus.ee • 13. veebruar 2024

Maaülikooli metsapatoloogia ja –geneetika labor läbis uuenduskuuri

Põhjaliku uuenduskuuri läbinud ja uue sisseseade saanud Eesti Maaülikooli metsapatoloogia ja -geneetika labor suudab anda senisest kiiremad ja täpsed analüüsitulemused haigusetekitajate tuvastamisel ja efektiivsema tõrje planeerimisel.
Uuenenud labor võimaldab metsapatoloogidel senisest kiiremini haigustekitajaid tuvastada.
Foto: Karina RIive/Eesti Maaülikool

Enne labori uuendamist toimusid nii seenekultuuride isoleerimine kui ka molekulaarsed tööd ühises laboriruumis, siis töömahu kasvades suurendas oluliselt proovide ristsaaste oht.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960