Autor: Põllumajandus.ee • 20. veebruar 2024

Maaelukomisjon: peame leidma lahenduse põllumeeste likviidsusprobleemile

Põllumajandustöötjate esindusorganisatsioonid tutvustasid eile, 19. veebruaril maaelukomisjonis praegust olukorda põllumajandussektoris, kus tuleb toime tulla nii globaalsete kriiside ja kliimamuutustega, aga ka turgude ebakindluse ning regulatsioonidega.
Põllumehed soovivad, et kliimaseadusest tulenevad eesmärgid oleksid realistlikud ja saavutatavad.
Foto: Unsplash

Möödunud aasta oli Eesti põllumeestele rekordlangusega aasta, sest ettevõttetulu langes 72 miljonit eurot, millega omakorda kaasnes 60-70 miljoni euro suurune võlgnevus tarnijate ees. See aga omakorda on sundinud sektorit otsima kiireid lahendusi likviidsusprobleemidele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960