Autor: Marge Ugezene • 23. veebruar 2024

Juhikohalt taanduv Olle Horm: ma ei oleks uskunud, et see on võimalik

Läinud aastal esimest korda turuliidrile Rakvere lihatööstusele kandu näidanud Atria Eestit juhtinud Olle Horm paneb ukse enda taga kinni. Sellele andsid hoogu nii grupi tegevjuhi vahetus kui ka põntsu saanud tervis.
Olle Horm ütles, et tema jaoks jäi töö kõige magusam hetk läinud aastasse.
Foto: Liis Treimann

“Viimane pool aastat on päris raske olnud,” ütles Horm. “Muudatustega kohanemine on alati raske.”

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960