Autor: Põllumajandus.ee • 27. veebruar 2024

2023. aasta parimad karjakasvatajad selgunud

Parim piimakarjakasvataja 2023 on Maarja Paomees osaühingust Hummuli Agro ning parima lihaveisekarjakasvataja 2023 aunimetuse pälvivad Diana ja Arno Pärna, kes juhivad ettevõtet Lahe Maamees OÜ.
Maarja Paomees.
Foto: MES

Parim piimakarjakasvataja 2023 on Maarja Paomees osaühingust Hummuli Agro. Valgamaal Hummulis asuvas piimakarjas oli 2023. aasta seisuga 952 lehma, keskmine piimatoodang lehma kohta oli 13 415 kg ning piimarasva ja -valgu kogutoodang 936 kg.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960