Autor: Anu Jõgi • 6. märts 2024

Läti keelab puu- ja köögivilja sisseveo Venemaalt

Läti keelas eile importida Venemaalt ja Valgevenest mitmesuguseid puu- ja köögivilju, keeld hakkab kehtima juba reedel, kirjutas Läti ringhääling.
Läti keelab puu- ja köögivilja sisseveo Venemaalt.
Foto: Erik Prozes

"Seni on valikuvõimalused ja eetiline käitumine jäetud ettevõtjatele, kuid riigi julgeolekuaspektide osas tuleb moraalsetest kaalutlustest lähtuv käitumine määrata riiklikul tasandil,” seisab määruse selgituskirjas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960