Autor: Põllumajandus.ee • 12. märts 2024

Majandustulemused| Aianduskeskus lõpetas aasta kahjumiga

Baltimaade suurima kaubavalikuga kodu- ja aianduskeskus Gardest teenis 2022. aastal 5,98 miljoni eurose käibe juures 0,56 miljonit eurot tegevuskahjumit. Aasta varem, 2021. aastal, oli ettevõtte müügitulu 5,7 miljonit ja tegevuskahjum 0,4 miljonit eurot.
Aianduskeskus lõpetas aasta kahjumiga.
Foto: Liis Treimann

Mullusega võrreldes Gardest OÜ müügitulu kasvas 5,23%, küündises pea 6 miljoni euroni.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960