Autor: Põllumajandus.ee • 12. märts 2024

Riigikogus arutatakse avalikul istungil automaksu teemadel

Riigikogu rahanduskomisjoni ja maaelukomisjoni tänasel ühisel avalikul istungil algusega kell 14 arutatakse mootorsõidukimaksu kehtestamisega seotud probleeme. Istungile on kutsutud huvigruppide ja Rahandusministeeriumi esindajad.
<strong >Riigikogu komisjonid arutavad avalikul istungil mootorsõidukimaksu kehtestamist.</strong>
Foto: Pixabay

Rahanduskomisjoni esimees Annely Akkermann ütles, et pärast esimest lugemist laekus tähtajaks fraktsioonidelt 831 muudatusettepanekut, mille läbivaatamist rahanduskomisjon alustas möödunud töönädalal.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960