Autor: Põllumajandus.ee • 13. märts 2024

KIK avas sektorile mitu taotlusvooru

Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) avas keskkonnaprogrammi taotlusvoorud, kust saab toetust küsida kalanduse, merekeskkonna, metsanduse ja veemajanduse valdkonna tegevustele.
<strong >KIK avab kalanduse, merekeskkonna, metsanduse ja veemajanduse taotlusvoorud.</strong>
Foto: Unsplash

Keskkonnaprogramm hõlmab üheksat valdkondlikku programmi, mille eesmärk on toetada keskkonnaalaseid tegevusi, kaitstes ja säilitades seeläbi looduslikku mitmekesisust ning meid ümbritsevat elukeskkonda. “Avame taotlusvoorud keskkonnaprogrammi esimeses neljas programmis, kuid plaanime esimese kvartali jooksul avada voorud ka atmosfääriõhu kaitse, kaasrahastamise ja looduskaitse programmides,” selgitas KIKi elurikkuse ja kliima valdkonnajuht Kai Eisenberg. “Teises kvartalis avanevad keskkonnateadlikkuse programmi taotlusvoorud, kolmandas kvartalis plaanime avada kaasrahastamise ning looduskaitse programmide teise taotlusvooru ning aasta viimasesse kvartalisse jääb ringmajanduse programmi taotlusvoor.”

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960