Autor: Tööstusuudised • 27. märts 2024

Metsa- ja põllumehed on maamaksu tõusu vastu

Metsanduse ja põllumajanduse erialaliidud on vastu valitsuse soovile kaotada järgmisest aastast maamaksu tõusu piir ja kodualuse maa maksuvabastus.
Erametsaliit kardab, et maamaksu tõusu piirmäära kaotamine suurendaks raisurvet, kuna metsaomandi haldamine muutuks kallimaks.
Foto: Toomas Kelt

Kuus erialaliitu märgivad regionaal- ja põllumajandusminister Madis Kallasele saadetud pöördumises, et maamaks ei tohi ühelgi juhul tõusta aastas rohkem kui 10%. Säilima peab ka kodualuse maa maksuvabastus.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960