Autor: Põllumajandus.ee • 27. märts 2024

Metsaandmete talgud: kuidas andmeid paremini väärindada?

Täna kell 10 kogunevad Tallinnas metsaandmete talguteks teadus- ja riigiasutused, ettevõtted ning kolmanda sektori esindajad, kelle tegevus on seotud metsaandmetega.
Metsandussektor pakub rikkalikku andmepagasit, mis ulatub metsa ökosüsteemi kirjeldavatest andmestikest kuni metsa majanduslike näitajateni.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Talgutel saab ülevaate riigi andmekogudest, teadusasutuste käimasolevatest arendustest ning metsaandmete kasutajate vajadustest, et üheskoos leida uusi viise andmete ja nende kättesaadavuse parandamiseks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960