Autor: Põllumajandus.ee • 28. märts 2024

Alates 2025. aastast müüb Lidl Eesti ainult puurivabade kanade mune

Järgmisel aastal lõpetab Lidl mitte ainult puurikanade munade müügi, vaid ka nende kasutamise omakaubamärgi toodetes – majoneesis, küpsetistes, pastatoodetes ja paljudes muudes.
Praegu on ligi pooled Lidlis müüdavad eelpakendatud munad puurivabad.
Foto: Liis Treimann

Praegu on juba ligi pooled müüdavad eelpakendatud munad puurivabad ja mittepuurikanade mune kasutatakse enam kui kahe kolmandiku Lidli kaubamärke kandvates muna sisaldavates toodetes, teatab kaubanduskett.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960