Autor: Stefani Jakuš, Linas Agro seemnete tootejuht • 9. aprill 2024

Millal oleks Baltikumis ideaalne aeg külvata talirapsi?

Linas Agro seemnete tootejuht Stefani Jakuš jagab muljeid Lätis ZS Lazdini talus toimunud talirapsi põllupäevalt. Samuti annab ta häid soovitusi, mida talirapsi kasvatades silmas tasub pidada.
Pildil vasakult: Rapool Eesti piirkonnajuht Allar Kade, Rapool-Ring Baltikumi esinduse tegevjuht Nerijus Jegorovas, Linas Agro seemnete tootejuht Stefani Jakuš ja Rapooli rahvusvaheline tootejuht Rene Brand.
Foto: Linas Agro

Märtsikuu viimasel nädalal, 27. märtsil, toimus ZS Lazdini talus Lätis põllupäev "Rapeseed Knowledge Center”, mida korraldasid ettevõtted Agricon, Corteva, Rapool ja Yara. Põllupäev keskendus erinevatele agronoomilistele teemadele talirapsi kasvatamisel.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960