Autor: Põllumajandus.ee • 17. aprill 2024

Loomakasvatuse otsetoetusi taotleb üle kahe tuhande põllumajandustootja

15. aprillil lõppes PRIAs loomakasvatuse otsetoetuste taotluste vastuvõtt. Esialgsetel andmetel esitas taotluse 2009 loomapidajat. Taotleda sai piimalehma kasvatamise otsetoetust (PTK), ammlehma kasvatamise otsetoetust (ATK) ning ute ja kitse kasvatamise otsetoetust (UTK).
Esialgsetel andmetel esitati 537 ute ja kitse kasvatamise otsetoetuse taotlust.
Foto: Meeli Küttim

PRIA otsetoetuste osakonna menetlusbüroo juhataja Tauno Taska sõnul kulges taotluste vastuvõtt koostöös klientidega taas väga sujuvalt ning tõrgeteta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960