Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 19. aprill 2024

Tatoli messinaelaks on New Holland T7.340HD PLM traktor

Traktoritootja New Holland tuli välja uue võimsama T7HD mudeliga T7.340HD PLM. Nimivõimsusega 340hj traktoril on muudetud mootori jahutust, mootorit ning transmissiooni. Masinat saad tulla uudistama Maamessile.
Tatoli messinaelaks on New Holland T7.340HD PLM traktor.

New Holland tuli välja uue T7 HD generatsiooniga 2022. aastal. Uus generatsioon hõlmab endas palju uuendusi, mis muudavad põllumehe elu palju efektiivsemaks ning mugavamaks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960