Autor: Põllumajandus.ee • 10. mai 2024

Loomanäitused on Luige laada tõmbenumbriks

Balti ja Põhjamaade mitmekesiseim koduloomade ja -lindude näituslaat toimub 10.-12. mail Luige näituseväljakul, tuues kokku maa ja linnarahva, loomaarmastajad, aiandushuvilised.
Luige laada tõmbenumbriteks on loomanäitused.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Näituslaada tõmbenumbriteks on loomanäitused, kus on esindatud kodu- ja eksootilised loomad, linnud ning mere- ja tiigikalad. Kohal on Eesti Tõuloomaühistu ja Eesti Lihaveisekasvatajate Selts oma veistega, Estfarm kodulindude ja küülikutega, Sireli & Iisaka talu ning Lahemaa lambad, Muhu jaanalinnu- ja Wile Apakafarm jt.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960