Autor: Põllumajandus.ee • 14. mai 2024

Fotod: Luige kevadlaadal võtsid koha sisse lehmad vasikatega

Luige Maaelu näituslaat toimus juba 27. korda ja esindatud oli enamus looma- ja linnuliikidest, mida Eestis kasvatatakse. Näituse naelaks on Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu (ETKÜ) kohale toodud šarolee tõugu lehmiku eluskaalu äraarvamine pühapäeval. Täpsele arvajale on ka rahaline auhind.
Luige kevadlaadal võtsid koha sisse lehmad vasikatega.
Foto: ETKÜ

„Täna on meil väljas kõik veiste piimatõud, mida Eestis kasvatatakse ja suur hulk lihatõugu veiseid. Lisaks on siin kaks jõudluskatse läbi teinud pulli, kes leidsid oksjonilt endale omanikud ja sõidavad pärast näitust uude koju. Piimatõugudest on meil esindatud holstein, Eesti punane ja Eesti maakarja tõug,“ rääkis ETKÜ juhatuse esimees Tanel-Taavi Bulitko.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960