Autor: Põllumajandus.ee • 5. juuni 2024

John Deere esitleb uut T5 ja T6 seeria klahvkombaini

Põllutehnikatootja John Deere esitleb uute T5 ja T6 klahvkombainide turule tulekut kaheksa uue mudeliga.
Kombainide T5 ja T6 kaheksal uuel mudelil on valik erinevaid mootorivõimsusi.
Foto: John Deere

„Meie uute T5 ja T6 kombainide kasutuselevõtt on märkimisväärne samm edasi saagikoristustehnoloogias klahvkombainide tööstuses,“ ütleb John Deere-i Euroopa tooteturundusjuht Jonathan Edwards. „Nad pakuvad põllumeestele tööriistu, mida nad vajavad põllu tootlikkuse ja tõhususe suurendamiseks.“

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960