Autor: Põllumajandus.ee • 6. juuni 2024

Siloseire: käimas on hoogne heintaimede sileerimine

Maaelu Teadmuskeskuse sordiaretuse osakonna heintaimede valdkonna teadurite sõnul on heintaimede kasv toimunud kiires tempos, soe ja kohati sajune ilm on kasvu mõjutanud ning silotegu on hoogsalt käima läinud. Loe täpsemalt 5. juuni siloseirest.
Käimas on hoogne heintaimede sileerimine.
Foto: Erik Prozes

Heintaimede kasv ja areng toimus 22. kalendrinädalal hoogsalt. Kõrreliste heintaimede kasvukõrgus oli 47–74 cm. Vaid Põhja-Pärnumaa segukülvides olid taimikud madalad.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960