Autor: Põllumajandus.ee • 7. juuni 2024

Koos teadlastega põldude elurikkust avastama

Agroökoloogia ja uute kultuuride tippkeskus - AgroCropFuture kutsub osalema esmakordselt põldudel toimuvale loodusvaatlusele.
Peeter Lääniste tutvustab hirssi Eerikal.
Foto: Eesti Maaülikool

Loodusvaatluse käigus vaadeldakse põldudel elutsevate liikide - põllukultuurid, umbrohud, putukad, haigustekitajad, aga ka linnud - mitmekesisust ja ökoloogiat, jagatakse infot põllumuldade silmale nähtamatu elustiku kohta. Tutvustatakse uute põllukultuuride nagu kikerhernes, lääts, valge lupiin, sinine lupiin, suvivikk, sojauba, bataat, teraviljad jt katseid, et leida Eesti kliimasse sobivaid kultuure ja kasvatu tehnoloogiaid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960