Autor: Põllumajandus.ee • 10. juuni 2024

Põllumajandusloomade registrile andmete esitamine muutub

PRIA annab teada, et 18. juunist muutub põllumajandusloomade registrile loomade andmete esitamine. Andmete esitamine muutub mugavamaks.
Hobused Pärnumaal.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Loomapidajate poolt ilmselt kõige enam oodatud uuendusena on kõik põllumajandusloomade registrile esitavate andmetega seotud e-teenused alates 19. juunist koondatud ühtsesse keskkonda. Et teenuse kasutaja vajalikud e-teenused hõlpsasti üles leiaks, on koostöös loomapidajatega uuendatud ka põllumajandusloomade registri teenuste e-PRIA avakuva.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960