Autor: Põllumajandus.ee • 19. juuni 2024

Golden Fields investeeris 16 miljonit taimse valgu tootmisesse

Kolmes Balti riigis tegutsev põllumajandusettevõte Golden Fields on avanud Lätis Liepajas taimse valgu tootmisüksuse. Tehases, millesse ettevõte investeeris 16 miljonit eurot, kasutatakse hernest ja aeduba, et valmistada taimseid valke, graanuleid, kiudaineid, tärklist ja jahu loomakasvatuse ja toiduainete tootmise jaoks. Ettevõte kaalub sarnaste tehaste avamist ka teistes Balti riikides.
Golden Fields investeeris 16 miljonit taimse valgu tootmisesse.
Foto: Golden Fields

Golden Fieldsi tegevjuht Mahmoud Ahmed teatas, et taimseid valke tootev ettevõte on Golden Fields Alternative Protein.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960