Autor: Põllumajandus.ee • 3. juuli 2024

Maaparanduse kaardirakendus sai täienduse

Nüüdsest saab maaparanduse kaardirakendusest näha riigi poolt korras hoitavate ühiseesvoolude lõike, kus Põllumajandus- ja Toiduamet korraldab käesoleval aastal hoiutöid.
Maaparanduse kaardirakendus sai täienduse.
Foto: Pixabay

Kui avastad, et su kodukandis toimuvad hoiutööd, siis nüüd saad Maaparanduse avalikust kaardirakendusest järele uurida. Selleks, et kaardil näha 2024. aasta hoiutööde lõike, tuleb paremalt kaardikihtide nimekirjast sisse lülitada kiht „Hoiutööd riigi poolt korras hoitavatel ühiseesvooludel“.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960