Autor: Põllumajandus.ee • 4. juuli 2024

Maaülikooli koostöö Euroopa ülikoolidega sai Euroopa Liidu tunnustuse

Euroopa Komisjon tunnustas kvaliteedimärgiga Euroopa ülikoolide algatust SUSTAIN-LIFE (eesti k. toeta elu) kestlike põllumajanduslike toidusüsteemide arendamiseks. Eesti Maaülikool on selles algatuses koos teiste maailma tippu kuuluvate bioteaduste ülikoolidega üks 12-st partnerülikoolist Euroopas ja maailmas.
Maaülikooli koostöö Euroopa ülikoolidega sai Euroopa Liidu tunnustuse.
Foto: Eesti Maaülikool

Kvaliteedimärgiga “Seal of Excellence” (eesti k. tipptaseme tempel) tunnustatakse Erasmus+ programmi raames silmapaistvaid projektitaotlusi, mis vastavad kõrgetele hindamisstandarditele. See tähendab ka seda, et seda projekti ei saanud piiratud ressursside tõttu praegu rahastada ELi rahastamisprogrammist. Rahastus on võimalik, kui Euroopa ülikoolide algatusele leitakse lisavahendeid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960