Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 8. juuli 2024

Danish Agro avas ülemaailmse kasutatud masinate platvormi

Põllumajanduskontsern Danish Agro avas uhiuue platvormi, kus edasimüüjad, põllu-, ehitus- ja metsanduse ettevõtted üle kogu maailma leiavad kõik kontserni kasutatud masinad ühelt platvormilt.
Danish Agro avas ülemaailmse kasutatud masinate platvormi.
Foto: Baltic Agro Machinery

Viimase 8 aasta jooksul on masinaäri Danish Agro jaoks märkimisväärselt kasvanud, saavutades 2023. aastal üle 820 miljoni euro suuruse käibe. Kontsern, mis tegutseb 9 riigis, on muutunud Põhja-Euroopa suurimaks rasketehnika müüjaks ning kuulub Euroopa kolme suurima hulka.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960