Autor: Rene Kaur, Keskkonnaagentuuri ilmavaatluste osakonna praktikant • 9. juuli 2024

Juunikuusse jagus mitmeid üllatus

Selle aasta juunikuu tõi meile palju üllatusi. Kohati saab möödunud kuud võrrelda laste lemmiku Kinder Surprise üllatusmunaga, sest kunagi ei tea, mida sealt oodata. Kuid samuti tõi juuni kaasa ka meelepärast suvist ilma, nagu seda sai nähtud kuu lõpu poole, vahendab Keskkonnaagentuur.
Juuni üllatas ilmaga - oli sooja, vihma, äikest ja rahet.
Foto: Pexels

Juunikuu keskmine temperatuur oli 16,8 kraadi ehk normist oli see 2 kraadi kõrgem. Minimaalne temperatuur mõõdeti Tooma seirejaamas 7. juunil, milleks oli 3,9 kraadi. 28. juunil saavutati kõige kõrgem temperatuur, selleks oli 33,1 kraadi Võrus. Viimati oli suvi sama soe 2022. aastal.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960