Autor: Põllumajandus.ee • 8. juuli 2024

Muudetakse lasteaia- ja koolilaste puu- ja köögivilja ning piima ja piimatoodete pakkumise tingimusi

Koolikava toetuse eesmärk on pakkuda lasteaia- ja koolilastele puu- ja köögivilja ning piima ja piimatooteid. 1. augustist võetakse toetuse andmisel kasutusele lihtsustatud kulumeetodi ehk ühikuhinna arvestus.
Koolikava toetuse eesmärk on pakkuda lasteaia- ja koolilastele puu- ja köögivilja ning piima ja piimatooteid.
Foto: Pixabay

Muudatuste eesmärk on teha toetuste määramine ja kontroll lihtsamaks, täpsemaks ja kulutõhusamaks,“ selgitas regionaalminister Piret Hartman.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960