• 19.03.25, 09:49

Konverents „Terve loom ja tervislik toit“ tutvustab uut teadustaristut TOIT

19. ja 20. märtsil Eesti Maaülikoolis toimuva teaduskonverentsi „Terve loom ja tervislik toit 2025“ keskmes on sel aastal uus teadustaristu TOIT, lisaks tutvustatakse teadusuudiseid toiduteaduse ning hobuste tervise ja heaolu valdkonnas.
Fotol Toonika Rinken, Kristi Kerner ja  Helena Andreson
  • Fotol Toonika Rinken, Kristi Kerner ja Helena Andreson
  • Foto: Eesti Maaülikool
Toidujulgeoleku ja toiduohutuse teemad on muutumas ärevail aegadel järjest olulisemaks ja saamas ühiskonnas enam kõlapinda. Konverentsi Terve loom ja tervislik toit 2025“ esimene päev, 19. märts ongi pühendatud täienisti toiduteemadele.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 19.09.25, 12:14
Kuldne tund ja nutikas tehnoloogia: tänapäeva farmid kasvatavad tervemaid vasikaid
Vasika elu algus määrab tema tuleviku. Kui veel mõnikümmend aastat tagasi piisas sellest, et loom sai sooja ja piima, siis tänane teadmine ja tehnoloogia on muutnud vasikakasvatuse palju täpsemaks ning kontrollitumaks. Farmides räägitakse „kuldse tunni“ olulisusest ja automatiseeritud söötmissüsteemidest, mis on vähendanud haigusi ja muutnud töö inimestele kergemaks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele