• 19.03.25, 09:49

Konverents „Terve loom ja tervislik toit“ tutvustab uut teadustaristut TOIT

19. ja 20. märtsil Eesti Maaülikoolis toimuva teaduskonverentsi „Terve loom ja tervislik toit 2025“ keskmes on sel aastal uus teadustaristu TOIT, lisaks tutvustatakse teadusuudiseid toiduteaduse ning hobuste tervise ja heaolu valdkonnas.
Fotol Toonika Rinken, Kristi Kerner ja  Helena Andreson
  • Fotol Toonika Rinken, Kristi Kerner ja Helena Andreson
  • Foto: Eesti Maaülikool
Toidujulgeoleku ja toiduohutuse teemad on muutumas ärevail aegadel järjest olulisemaks ja saamas ühiskonnas enam kõlapinda. Konverentsi Terve loom ja tervislik toit 2025“ esimene päev, 19. märts ongi pühendatud täienisti toiduteemadele.

Seotud lood

Töökuulutused
  • 22.04.25, 15:08
Laatre Piim otsib arendusjuhti
Kandideerimise tähtaeg: 11. mai 2025

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele