Möödunud nädalavahetusel tervitas tartlasi Suudlevate tudengite ette kaetud kohalikke maitseid täis toidulaud, mis tõi kohale sajad uudistajad.

- Raekoja plats täitus nädalavahetusel Tartumaa maitsetega.
- Foto: Silver Gutmann
Kohapeal sai mekkida 12 toidutootja valikut juustudest kuni mullijookideni. Toidulaual olid esindatud Viinamärdi Talu, Kaimi Linnutalu, Torditoimetus, Luke Farmimeierei, Maidu kastmed, Sepamäe talu, Linnupete, Andre Farm, A. Le Coq, Annami, Assor Kondiiter ja Eesti Põllumajandusmuuseum.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Vasika elu algus määrab tema tuleviku. Kui veel mõnikümmend aastat tagasi piisas sellest, et loom sai sooja ja piima, siis tänane teadmine ja tehnoloogia on muutnud vasikakasvatuse palju täpsemaks ning kontrollitumaks. Farmides räägitakse „kuldse tunni“ olulisusest ja automatiseeritud söötmissüsteemidest, mis on vähendanud haigusi ja muutnud töö inimestele kergemaks.