Autor: Simmo Kruustük • 23. august 2023

Lihatööstur: toiduainete hinnatõus on meie kõigi mure

Lihatööstuse vaatest on Eestis konkurentsitihe, tarbija küllaltki hinnatundlik ja järsult kerkinud sisendkulud pole letihindades adekvaatselt kajastunudki, kirjutab Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.
Simmo Kruustük
Foto: Vallo Kruuser

Toiduainete hinnatõus on tõsine probleem mitte ainult tarbijatele vaid ka toiduainetööstustele ning peaks olema murekohaks ka valitsusele. Eesti on paraku üks väheseid riike, kes ei ole toidule kehtestanud madalamat käibemaksumäära.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960