Autor: Põllumajandus.ee • 13. juuni 2023

Lihatööstur: kogu sektor töötab sügavas kahjumis

Eesti lihasektori kahjum oli selle aasta esimeses kvartalis üle 8 miljoni euro, märkis Nõo Lihatööstuse tegevjuht Ragnar Loova.
Ragnar Loova jagab muret lihatööstuse kogu sektori pärast.
Foto: Nõo Lihatööstus

Loova viitas Statistikaameti andmetele, mille järgi eelmisel aastal liha töötlemise ja säilitamise ning lihatoodete tootmise kogukahjum oli eelmisel aastal üle 21 miljoni euro. Selle aasta esimeses kvartalis tegi lihasektor käivet üle 109 miljoni euro ja kahjum ulatus 8,2 miljoni euroni, lisas ta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960