Autor: Äripäev • 8. jaanuar 2021

Landcredit AS

www.landcredit.ee

Tartu tn 4a Viljandi Viljandimaa 71004

Matis Kivila, [email protected], +372 53 433 598

Facebook: https://www.facebook.com/landcredit.ee

LandCredit on Eesti kapitalil põhinev finantseerimise ettevõte, mille eesmärgiks on panustada Eesti maaelu arengusse. Meie peamisteks laenuklientideks on põllu- ja metsamajandusettevõtted, kellele pakume sektori eripäradele vastavat finantseeringut. Lähtume põhimõttest, et asjaajamine laenu taotlemisel peab olema lihtne, kiire ja professionaalne.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960