Autor: Sigrid Hiis • 2. detsember 2019

Karjaterviseprogramm toob farmile puhast kasu

Loomakasvatuse instituudi karjatervise dotsent Kerli Mõtus ja karjaterviseprogrammis osalenud Piret Kalmus.
Autor: Eesti Maaülikool
Saates räägime Eesti Maaülikooli karjaterviseprogrammist ning sellest, kuidas projektis osalenud farmide karjatervise kulud vähenesid kahe aastaga kuni 15 eurot ühe tonni piima pealt. Samuti tuleb juttu sellest, kuidas loomaarsti kui tippspetsialisti roll on pakkuda farmerile pikaajalist strateegilist vaadet karja tervisele, ning arutleme ka piimasektori digitaliseerimise üle.

Saates osalevad MTÜ Piimaklastri juhti Hardi Tamme, Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi karjatervise dotsent Kerli Mõtus ning Eesti Maaülikooli majandus- ja sotsiaalinstituudi direktor Ants-Hannes Viirat.

Saadet juhib Sigrid Hiis.

Kuulake saadet siit:

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751