Autor: Aivar Hundimägi • 1. juuni 2020

Köögiviljatootjad: poliitikud võiks tänulikud olla

Maasikataimede istutamine.
Foto: Liis Treimann
Hooajatööliste nappus ei ole ainult maasikakasvatajate probleem, vaid see puudutab ka teisi aiasaaduste kasvatajaid. Sektori lähiaja väljavaadetest tegi Äripäeva Raadio hommikuprogrammis ülevaate Eesti Aiandusliidu tegevjuht Raimond Strastin.

Ta andis poliitikutele soovitusele olla tänulikud ettevõtlusele, millest tuleb ka nende palgaraha.

Hommikuprogrammi vedasid Aivar Hundimägi ja Rivo Sarapik.

Kuula saadet SIIT.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960