Autor: Neeme Korv • 24. juuli 2020

Padar: valitsus oleks pidanud ise tagasi astuma!

Endine põllumajandusminister Ivari Padar (SDE) rääkis saates "Kuum tool", et selle asemel et nõuda põllumajanduskoja juhilt Roomet Sõrmuselt tagasiastumist seoses erilennuga koroonaviiruse sissetoomise tõttu, peaks valitsus ise seda tegema tööjõukriisi tekitamise tõttu.
Foto: Raul Mee
Nädala kuum teema maandus meile lennukiga Ukrainast. Kes peegeldab põllumajandus-kaubanduskoja korraldatud erilendu koroonaviiruse sissetoomisena, kellele saabusid kauaoodatud töökäed.

Saates "Kuum tool" rääkisime Eesti põllumajandusest ja välistööjõust, maaelust üldisemalt ning sellestki, mida on meie põllumehel oodata Euroopa Liidu äsjase ülemkogu leppe valguses.

Kuumale toolile Äripäeva raadio otse-eetris istusid põllumajandus-kaubanduskoja juhatuse liige Vahur Tõnissoo ning endine põllumajandusminister ja Euroopa Parlamendi liige, praegu riigikokku kuuluv Ivari Padar (SDE). Saates kuuleme ka seisukohti riigikogu maaelukomisjoni liikmelt Merry Aartilt, kes kuulub Ukraina erilennu suhtes valju kriitikat teinud EKRE ridadesse.

Saadet juhib Äripäeva ajakirjanik Neeme Korv.

Kuula saadet SIIT.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960