Autor: Igor Rõtov • 22. september 2021

Põllumajandussektor näeb ohtu rohepöördes

Põllumajandussektoril läks eelmisel aastal hästi, kuid ohtu nähakse rohepöördes.
Foto: Andras Kralla
Konkurentsiraportist selgub, et põllumajandussektoril läks eelmisel aastal hästi, kuid selles sektoris tajutakse tugevamalt rohepöörde mõjusid, mis tekitab ettevõtjates ebakindlust ja hirmu, rääkis Äripäeva konkurentsianalüütik Sigrid Kõiv.

Lisaks põllumajandussektori raportile tutvustas Kõiv Äripäeva raadio hommikuprogrammis ka trüki- ja pakenditööstuse raportit, kust selgus, et kuigi koroonakriis lõi sektorit üldiselt tugevalt, siis näiteks kaupadele siltide trükkimisega tegelevatel ettevõtetel oli tavapärasest paremgi aasta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960