Autor: Hando Sinisalu • 6. jaanuar 2022

Lihatootja: jälgime veganluse ja liha mittesöömise trendi hoolega

Eelmisel aastal Aasta Turundusteo konkursi võitnud Atria turundusjuhi Mirjam Endlaga rääkisime Äripäeva raadio hommikuprogrammis lihasöömise trendidest ja sellest, miks lihatööstus ka taimseid alternatiive pakkuma hakkas.
Lihatööstus Valgas.
Foto: Erik Prozes

Hommikuprogrammi tõid kuulajani uudistetoimetaja Rivo Sarapik ja saatejuht Hando Sinisalu.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960